Pokrovitelj


Film


Knjige o 27. martu


Ostale knjige...

Rehabilitacija


Sahrana na Oplencu


Godišnjica


Линкови

ЛИНКОВИ

Сајт принцезе Јелисавете Карађорђевић

http://www.princesselizabeth.org

Интернет презентација нашег покровитеља, Њ.К.В. принцезе Јелисавете Карађорђевић. Сајт садржи све информације о актуелним и протеклим активностима Кнегиње, као и бројне фотографије и видео-записе који сведоче о делатностима њене Фондације, непрофитне и неполитичке организације која је, током рата на простору бивше Југославије, најугроженијима дистрибуирала одећу, лекове и медицинску опрему вишемилионске доларске вредности, а која данас помаже младим, недовољно афирмисаним талентима из света музике, позоришта, сликарства, литературе и науке, омогућавајући им да свој потенцијал развију до нивоа највиших тренутних светских достигнућа. Поред редовних вести, сајт објављује и блог принцезе Јелисавете...

Prince Paul: Royal Exile

http://www.princepaulroyalexile.com

Интернет презентација филмског пројекта “Prince Paul: Royal Exile” (Holy Cow Entertainment),ј историјске драме са елементима политичког трилера, засноване на животу и трагичној судбини краљевског намесника кнеза Павла од Југославије. Филм је посвећен периоду у коме је Кнез управљао Краљевином Југославијом (1934-1941), као и догађајима који су претходили потписивању Тројног пакта, државном удару од 27. марта 1941. године и дугогодишњем прогонству кнеза Павла и његове породице. Ово дело гледаоцима пружа прилику да завире у интимне међусобне односе чланова евроспких краљевских кућа у освит II Светског рата, са искреном намером да се расветли истина која се систематски сакрива већ готово читав век, да се оповргну заблуде вишедеценијске индоктринације, а да се херојима и злочинцима додели историјско место које им заиста припада.

Парфеми принцезе Јелисавете

http://www.princess-elizabeth.com

Префињени и елегантни, сензуални и мистериозни, парфеми Е и Јелисавета инспирисани су заборављеним, заводљивим мирисним нотама познатим само некадашњем племству царске Русије.

Посетите Интернет презентацију парфема принцезе Јелисавете и сазнајте због чега су омиљени међу дамама широм света...

Пун мирис

http://www.punmiris.com
Парфем Јелисавета на ПуномМирису

ПунМирис направљен је ради уживања и дружења заљубљеника у парфеме. Сајт представља најлепше светске парфеме, али осим презентације о њима, нуди и праву интеракцију: посетиоци могу размењивати мишљења о парфемима, уредити свој мирисни профил, комуницирати на форуму и направити правилни избор приликом куповине.

Fragrantica

http://www.fragrantica.com

The E Perfume at Fragrantica
The Jelisaveta Perfume at Fragrantica

Fragrantica is a vision, a galaxy where perfumes are stars, and a community inspired with their beauty joined together with that passion. This place is open for everybody to share experiences about perfumes. New perfmues are added in the database every day and visitors' comments provide a great contribution and help updating such database. Everybody is invited to become a member of the Fragrantica online perfumes community. Membership is free.

Академија уметности, Београд

http://www.akademijaumetnosti.edu.rs

Високошколска уметничка институција која образује младе уметнике у областима адвертајзинга и дизајна, фотографије, глуме, филмске и телевизијске режије, камере, монтаже и продукције, драматургије и дизајна звука. Студенти уче од познатих домаћих и страних стваралаца, реномираних професора и славних личности из уметности и медија.

Голф клуб Београд

http://www.golfclub.co.rs

Голф клуб Београд, иначе први у Краљевини Југославији, свечано је отворен 31. маја 1936.. године. Отварању је присуствовала политичка и друштвена елита Београда на челу са Намесником, кнезом Павлом, као и члановима дипломатског кора. Кнез Павле, који је био и покровитељ клуба, први је потписао повељу која је узидана у темеље клупске зграде. После тога, кнез Павле је извео први, почасни ударац. Почетком II Светског рата предратни Голф клуб Београд престаје са радом, а 67 година касније Александар Анђелковић обнавља његову традицију. Уз покровитељство Њ.К.В. принцезе Јелисавете Карађорђевић, 30. маја 2004. године установљен је турнир Меморијал "Кнез Павле", као сећање и евоцирање успомена на почетке голфа у Србији.

Mapa sajta
Copyright © 2008, 27. mart. All rights reserved.